Dy motrat binjake që ndajnë gjithcka, edhe të dashurin

Soft

binjake-dashuritDy motra binjake nga Australia ndajnë gjithçka me njëra – tjetrën, edhe të dashurin.

Anna dhe Lucy, të cilat jetojnë në shtëpinë e tyre në Australi sëbashku me të ëmën, kanë pasur disa histori

dashurie me persona të ndryshëm, por mendojnë se, të ndajnë një të dashur është eksperiencë më e mirë.

Dy binjaket thonë se ndajnë të njëjtin shtrat, të tre. Pas ndërhyrjeve të shumta kirurgjikale, motrat binjake Anna dhe Lucy DeCiunque janë aq identike sa edhe një kompjutër nuk do të arrinte të gjente diferencë mes tyre.

28-vjeçaret kanë shpenzuar 130 mijë paund për të pasur pamje të njëjtë me njëra – tjetrën.

ME TE LEXUARAT