A ka Rozana Radi një djalë?

0

rozanRozana Radi është shumë e pëlqyer nga publiku. Ajo ka adhurues që bëjnë shumë për të. I dërgojnë dhurata, i shkruajnë dedikime, etj. Në mesin e ndjekësve të këngëtares, ka edhe të atillë që janë shumë kurioz dhe preferojnë të zbulojnë më shumë rreth privatësisë së saj. Së fundi dikush i ka bërë një pyetje tejet pikante këngëtares dhe aktores. Një ndjekëse e saj në Instagram, e pyet Rozin se a është e vërtetë që ajo e ka një djalë dhe nëse po përse nuk flet kurrë për të. Rozi, nuk ka komentuar asgjë. Kosovarjaco

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.