Vrasjet, AAK: Rendi në Kosovë, i pasigurt

Kliko per me shume info

aakAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) është e shqetësuar me shpeshtimin e vrasjeve në Kosovë.
Departamenti për Sundimin e Ligjit në AAK vlerëson se rikthimi i maskave dhe rritja e vrasjeve në Kosovë është tregues i rritjes së pasigurisë së qytetarëve në vend.
Ky është edhe një tregues i mosfunksionimit të shtetit ligjor, mungesës së efektivitetit institucional dhe të pranisë së madhe të armëve ilegale.
Qeveria e Kosovës duhet të veprojë menjëherë dhe fuqishëm.
Përgjegjësia finale për sigurinë e shtetasve të vet bie mbi Qeverinë dhe politikat e saj, thuhet në komunikatën e AAK-së.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here