Ja aplikacionet që harxhojnë baterinë e telefonit tuaj

Kliko per me shume info

iphone7-2015Aplikacionet janë një element të cilat kanë dhe ndikimin më të madh përsa i përket haxhimit të baterisë së telefonit. Aplikacionet e rrjeteve sociale, pasuar nga lojërat dhe aplikacionet për shitblerje në internet, harxhojnë më shumë bateri tek telefoni, si dhe zënë më shumë hapësirë. Ky raport është bërë i ditur nga firma e sigurisë, AVG Technologies. Disa nga  aplikacionet që njihen për shkarkimin e baterisë së telefonit janë: Facebook, Spotify Music, Instagram, Path, Amazon Android, Samsung WatchOn, BBM, Line, 8 Ball Pool dhe Daily Mail Online.

Sipas AVG-ës, Facebook është aplikacioni më i keq sa i përket harxhimit të baterisë. Ky aplikacion vepron gjatë gjithë kohës, duke monitoruar aktivitetin në rrjet, duke dërguar njoftime etj.

Kliko per me shume info
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here