Tërhiqet uji nga zonat e përmbytura në Fier dhe në Vlorë

Aktualitet

permbytjet-policiaPermiresimi i motit dhe nderprerja e reshjeve ka sjelle terheqjen e ujit ne disa zona ne komunen Novosele dhe ne fshatrat e Fierit. Banoret nisin ti rikthehen normalitetit. Për terheqjen e ujit kane ndihmuar edhe forcat zjarrefikse.

Edhe pse ende nuk ka nje shifer zyrtare se sa eshte numri i shtepive qe jane ende nen uje, por dihet qe siperfaqe te medha toke jane te mbuluara nga uji.

Ndersa ne rrethin e Fierit disa shtepi ne Darzeze, Ferras, Bocove dhe Rrethfik jane te permbytura. Shtabi i emergjenccave po merret me shpërndarjen e ndihmave por kërkesa e fermerevë është ndarja e ushqimit për bagëtitë.

ME TE LEXUARAT