Shqiptarja, spikerja më e bukur në sportin amerikan

Showbiz

shqiptarja-sportNjë vajzë simpatike me origjinë shqiptare po cilësohet si femra më e bukur në një kanal sportiv  amerikan.

Molly Qerim, e lindur më 31 mars 1985 në New Heaven, Connecticut, SHBA, ka tërhequr vëmendjen me bukurinë e saj.

Ajo është reportere e prezantuese në rrjetin NFL, për sportin më të popullarizuar në SHBA, ragbi.

Bukuroshja shqiptare është shkolluar për komunikim dhe gazetari si dhe për administrim biznesi.

Ajo ka një eksperiencë në media sportive në SHBA,

Së fundi shqiptarja është zgjedhur si prezantuese kryesore në NFL.

ME TE LEXUARAT