Super iPhone 6, që kushton 12.500 dollarë

Teknologji

iphone12500Për të kremtuar 15 vjetorin, Burj al-Arab ka porositur punimin e 30 iPhone 6 me pajisje të bëra nga ari që do të shiten me çmim 12.500 dollarë.

“Në bashkëpunim me Gold & Co do të ndërtojmë 15 pajisje me ngjyrë të verdhë e të zezë ari” është kumtuar nga Burj al-Arab, raporton koha.

Telefonat do të mund të blihen vetëm në hotel e secili në pllakë vërtetimin për autenticitet.

Shumë punëtori me gurë të çmuar tash punojnë dizajnin e telefonave mobilë dhe porosisin seri të kufizuara të pajisjeve me metale të çmuara.

Kështu brendi luksoz Caviar gjendet prapa të të ashtuquajturit Putinphone, iPhone me ngjyrë titani e ari me gjithsej 144 ekzemplarë. Janë shitur që të gjithë, përkundër asaj se ata kushtojnë nga 3.600 dollarë.

ME TE LEXUARAT