Kuvendi i Kosovës, rezolutë kundër emigracionit ilegal

Kosovë&Rajon

kuvend kosSi çdo të enjte, edhe sot Kuvendi i Kosovës ka thirrur seancë plenare. Në rend të ditës është edhe Projektrezoluta për pengimin ilegal të qytetarëve.

Përpos kësaj, deputetët e Kuvendit të Kosovës, do të kenë para vetes edhe “Propozimin për formimin e Komisionit ad hoc për përzgjedhjen e anëtarëve të Komisionit të Pavarur për Media”.

Po ashtu në Kuvend do të jetë edhe propozimi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje për emërimin e anëtarit në Komisionin Parlamentar dhe ai i Grupit Parlamentar të Listës Serbe për zëvendësimin e anëtarit në Komisionin Parlamentar

ME TE LEXUARAT