Bora mbërthen Veriun e Shqipërisë, bllokohen disa rrugë

Aktualitet

kukes-boreNë veri të Shqiperise kanë nisur reshjet e dëborës, duke shkaktuar edhe probleme në qarkullimin e mjeteve për shkak të bllokimit të rrugëve dhe mungesës së energjisë.

Sipas njoftimeve te fundit mesohet se rruga drejt Vermoshit është e bllokuar, ndërsa në aksin rrugor Qafë Mali – Iballë ka reshje të dendura të dëborës dhe si pasojë rruga kalohet vetëm me zinxhirë.

Me zinxhirë kalohet edhe aksi rrugor në drejtim të Razmës.

ME TE LEXUARAT