Vjosa përmbyt gjithë Novoselën, bashkohet me detin

Aktualitet

vjosaaNë zonen e Vlorës lumi Vjosë tka përmbytur të gjithë territorin e komunës Novoselë. Kryetari i komunës Kanaj Shakaj deklaroi se uji ka kaluar nga ana tjetër e autostradës duke dale deri në det.

Banorët e zones bëjnë thirrje për evakuim. Apelet që kanë mbërritur deri në orën 08:50 dhe që kërkojnë evakuim sa më të shpejtë janë:

-5 persona ndërmjet Poros e Bishanit janë të izoluar dhe po pritet të evakuohen me helicopter

-Në një pulari në Novoselë 3 punonjës të saj pritet të evakuohen me gomone

-Në Fshatin Fitore evakuimi i tre barinjve pritet të bëhet me helikopter.

ME TE LEXUARAT