Gruaja qëndron 40 vjet pa buzëqeshur, ja rezultati në fytyrë

Soft

pabuzeqeshurMund të shikoni shumë foto femrash tek qeshib dhe gëzojnë kur ato mblidhen së bashku për të shijuar fundjavat në ndonjë restorant.

Por ka gjithmonë një njeri të çuditshëm jashtë skenës së lumtur: Tess, 50 vjec, që qëndrinte me fytyrë të

ngurtësuar, ndërsa miqtë e saj gumëzhinin rreth saj, citon lajmifundit.al. As edhe një grimë buzëqeshjeje, nuk shpëton nga buzët e saj.

Ajo ka 40 vjet pa buzëqeshur, kështu që rezultati është se ajo nuk ka rrudha.

ME TE LEXUARAT