Hoxha nga Kosova: Myslimanët do kenë 72 gra të virgjëra në xhenet

Soft
Hoxha nga Kosova: Myslimanët do kenë 72 gra të virgjëra

Hoxhë Irfan Salihu njihet për ligjëratat e tij ekstreme, si konservator për femrat dhe jetën e tyre dhe liberal për meshkujt. Këtë herë ai sjellë në vëmendje jetën pas vdekjes, për ata që shkojnë në xhenet (parajsë).

Nëse një femër shkon në parajsë ajo mund të lind një fëmijë në momentin që e do dhe nuk ka pse të presë 9 muaj, ndërsa foshnja rritet menjëherë, ka thene hoxha.

“Se grate kur të duan kanë për të lindur, e s’kanë për të pritur nëntë muaj. Më momentin kur do të bëhesh nënë në xhenet, në atë moment e lind, as ka dhimbje, as ka lëndime, s’ka aty që fëmijë të qajë, jo i dhëmb barku, menjëherë rriten”, tha Hoxhë Irfani.

ME TE LEXUARAT