Drejt mbylljes impiantet e naftës nëse nuk licensohen brenda 23 shkurtit

Kliko per me shume info

naftaCilësia e naftës që ble konsumatori vihet gjithmonë e më shumë në pikëpyetje. Vetë ministria e energjisë pranon se ka gjetur në këtë sektor një situatë kaotike ku impiante të shumta përpunojnë naftë bruto, gjë e cila nga pikëpamja teknike është pamundur, nafta bruto përpunohet vetëm në rafineri. Dritan Spahiu thotë se sektori i impianteve të naftës dhe gazit, apo rafinerive ka qenë më informali deri më sot. nuk ka asnjë të dhënë se sa është numri i impianteve përpunuese në Shqipëri, edhe pse mendohet se janë me dhjetëra. për këtë arsye me ligjin e ri Ministria e energjisë ka vendosur të licencojë të gjithë këto biznese.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here