Lajmi Fundit
Lajmi i Fundit, Lajme Shqip, Gazeta, Informacione nga Shqiperia

Njeriu që imiton 100 personazhe të ndryshme në vetëm 4 minuta

Brian Hull është imituesi i cili arrin të imitojë 100 karaktere të ndryshme, që janë pjesë e personazheve të filmave të animuar artistik dhe personazheve të famshëm.

Ai ka arritur që këto imitime ti bëjë vetëm në një kohë të shkurtër.

Përmes videos ju do të shikoni se si ai realizon imitimin me zë dhe në të majtë të tij do të identifikoni dhe personazhin që ai po bën.

Leave A Reply

Your email address will not be published.