U martua me vetveten!

Kliko per me shume info

nisjaJasmin Elbi nga Houston nga Texasi (SHBA) kishte vendosur të martohet me vetveten, meqë   nuk ia kishte dalë që deri në moshën 40 vjeçare të njihte ndonjë mashkull me të cilin do ta lidhte fatin.

Meqë në Amerikë legalisht nuk mund të martohesh me vetveten, ceremonia ishte më shumë simbolike dhe rituale.

Kliko per me shume info

Jasmina ka mbledhur të afërmit dhe miqtë në dasmën e saj, ndërsa ceremoninë e kanë drejtuar tre klerikë, nga të cilët njëra motra e saj, ndërsa deri në altar e shoqëroi e ëma.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here