I riu i mbytur në borxhe nxjerr njoftim publik: Shes virgjërinë

Soft

shet-virgjerineI mbytur në borxhe, Seb Ciercies, tentoi që të gjejë zgjidhjen duke nxjerrë në shitje virgjërinë e tij. Por lajmërimi i tij, siç raporton “Metro” nuk pati aspak sukses, kjo edhe prej fotografisë jo shumë të qartë. “Jam 29 vjeç dhe e shes virgjërinë për 850 euro”, thuhet në njoftimin e Seb, i cili është një djalë nga Rumania.

Por pavarësisht se kanë kaluar disa javë nga lajmërimi, nuk ka ende asnjë ofertë. “Nuk arrij që ta kuptoj, nuk jam Brad Pitt, por jam i ri, me pamje të këndshme dhe natyrë atletike. Nuk kam specifikuar as nëse dua partner mashkull apo femër. Nuk më kanë shkruar as homoseksualët”, shprehet i indinjuar 29 vjeçari.

ME TE LEXUARAT