SHBA: Dështojnë meterologët, stuhia e borës shumë më e vogël se parashikimet

Bota

stuhiaNju-Jork vendosi të paralizojë të gjitha lëvizjet, në pritje të kulmit të stuhisë historike të dëborës

Mirëpo dëbora që ra ishte shumë normale dhe larg prej pritshmërive si "historike".

Meteorologët amerikanë kanë kërkuar falje mëngjesin e sotëm për parashikimin "e gabuar", pas shpalljes së gjendjes së emergjencës në 6 shtete në Shtetet e Bashkuara.

Nju-Jork vendosi të paralizojë të gjitha lëvizjet me makinë, metro, trena dhe në aeroporte, në pritje të kulmit të stuhisë historike të dëborës. Mirëpo dëbora që ra ishte shumë normale dhe në orën 07:00 të mëngjesit me orën lokale, Gary Szatkovvski kërkoi falje për parashikimin e gabuar dhe ngrirjen e lëvizjes në 6 shtete.

"Kërkoj faljen time të thellë për shumë vendime që u morën dhe për pjesëtarët e shërbimit publik", shrkoi Gary Szatkovvski, meteorolog në Mount HollY, Nju-Xher

ME TE LEXUARAT