Kreu i policisë së Kosovës: 56 efektiva u plagosën nga protesta

Kosovë&Rajon

Drejtori i Policisë se Kosoves, Shpend Maxhuni konfirmoi se 56 policë janë të lënduar, dy prej tyre më rëndë.

Maxhuni konfirmoi se në protestë janë përdorur edhe plumba gome por sipas tij intervenimi i Policisë ishte në proporcion me eskalimin e situatës.

Ndërsa ushtruesi i detyrës së kryeprokurorit të Shtetit Sylë Hoxha tha se të gjithë ata që kanë shkelur rendin dhe ligjin do të ndiqen penalisht pa përjashtuar askënd.

ME TE LEXUARAT