Uli pantallonat në shkollë, u tregon gjenitalet fëmijëve, pranga “manjakut” në Sarandë

Aktualitet

policia sarandeVepra të turpshme brenda territorit të një shkolle 9-vjeçare në Sarandë. Policia ka vënë në pranga një 47-vjeçar që akuzohet se ka kryer vepra të turpshme me të mitur.

Aristidh Loli akuzohet se shkuar në oborrin e shkollës dhe ka ulur pantallonat në sy të fëmijëve, duke ekspozuar para tyre organet gjenitale.

Fëmijët janë ankuar tek prindërit e tyre dhe këta kanë bërë kallëzim në polici. Kjo e fundit tha se autori I krimit Aristidh Loli është i martuar, por pa fëmijë. Mësohet se 47-vjeçari e bënte vazhdimsht në shkollë këtë gjest.

Rasti më i fundit ka ndodhur në 19 janar 2015.

ME TE LEXUARAT