INUK zbet në Lushnje, 450 objekte në listë për tu shembur

Aktualitet

shembje-inukInspektoriati Kombetar i Mbrojtjes se territorit nis aksionin per shembjen e objekteve pa leje ne qytetin e Lushnjes.

Objekt i aksionit janër rreth 450 objekte te cilat jane ndertuar ne zonat publike.

Aksioni i i IKMT u perqendrua prane linjes hekurudhore qe kalon ne periferi te qytetit.

Njoftimi pronareve te ketyre objekteve u be nje muaj me pare, por askush prej tyre nuk mori masat per prishjen e objekteve te cilat kane qene kryesisht lokale dhe biznese tregtare.

ME TE LEXUARAT