Aplikacionet e smartphoneve fitojnë më shumë se yjet e Hollivudit

Teknologji

aplikacionet-smartphoneAplikcione të ndryshme kanë bërë më shumë para sa Hollywoodi në SHBA vitin e kaluar, më shumë se 10billion dollarë.

Lojëra të tilla si Angry Birds dhe versioni mobile i Facebook i pasuruan ndërtuesit pas tyre më shumë se përpjekjet e industrisë e filmit , madje edhe hitet si "Hungers Game."

Zhvilluesit individual2 tani fitojnë më shumë se disa yje të Hollivudit dhe Aplikacionet mbështesin më shumë vende pune në Amerikë se sa Tinseltoën, citon lajmifundit.al. Studimi tregoi se të ardhurat totale të App store që nga viti 2008 deri tani tani të qëndrojnë në 25 billion $ me asnjë shenjë ngadalësimi.

ME TE LEXUARAT