Gjyshet zëvendësojnë manekinet në pista?

Soft

gjysheTrendi i thinjave po kthehet nëpër derë të madhe. Kurrë më parë ato nuk kanë qenë kaq moderne.

Letrarja Joan Didion dukej shumë gracioze në xhirimin për brendin francez Céline,me ç’rast mbante syze të mëdha dielli dhe fanellë të zezë e të ngushtë. E i ka 80 vjet.

Këngëtarja Joni Mitchell (71) ka prezantuar koleksionin e ri të Yves Saint Laurent, Daphne Selfe (86 vjeçe), manekine veterane, nuk heq dorë në karrierën e vet prej modeleje.

ME TE LEXUARAT