Mahnit Jessie J, këndon me gojë të mbyllur

Soft
Mahnit Jessie J, këndon me gojë të mbyllur

Jessie J ka një talent të jashtëzakonshëm dhe këtë askush nuk e vë në dyshim. Por të gjithë janë mahnitur kur e kanë dëgjuar këngëtaren teksa këndonte me gojën mbyllur.

Të gjithë ata të cilët ishin skeptikë, u çuditën kur këngëtarja gjatë një interviste këndoi një pjesë të një kënge, duke marrë mjaft duartrokitje në sallë.

Jessie J tregoi dhuntinë e saj gjatë emisionit “The Graham Norton Show” në BBC.

ME TE LEXUARAT