Pyetja e kësaj vajze shtangu edhe Papa Françeskun

Kliko per me shume info

pope-hugs-girlPapa Françesku është surprizuar gjatë vizitës në Manila ndërsa një vajzë i bëri një pyetje sa të thjeshtë aq edhe të papritur e të vështirë. Glyzelle Palomar pyeti Papën duke thënë “shumë fëmijë përfshihen në drogë dhe prostitucion. Pse Zoti lejon të ndodhin këto gjëra tek ne. Fëmijët nuk kanë faj për asgjë”. Menjëherë Papa e përqafoi vajzën dhe i ktheu një përgjigje në Spanjisht “është e vetmja që më ka drejtuar një pyetje për të cilën nuk ka përgjigje dhe ajo nuk është as në gjendje të shprehë atë në falë por në lot”.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here