iPhone 6 kalon testin e hedhjes nga Hapësira

Kliko per me shume info

Në nje ushtrim për të demonstruar kasën e re për iPhone 6, Urban Armor Gear hodhi një iPhone 6 nga hapësira ndërkohë që filmonte gjithë procedurën.

Kliko per me shume info

Në një video të shkurtër shihet iPhone 6 duke rënë nga një hapësirë i veshur me një kasë UAS Composite dhe kur i afrohet tokës hapet parashuta që e shoqëron.

Gjatë kësaj prove iPhone kalon në kushte të ndryshme të lartësisë apo dhe të temperaturës. CNET raportoi se bateria e tij rezistoi në temperatura shumë të ulta nën 0 gradë.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here