Apple teston sistemin iOS 9, ndërkohë pritet iOS 8.2 dhe iOS 8.3

Kliko per me shume info

appleApple po teston iOS 9 tek disa pajisje mobile, duke përfshirë këtu edhe versionet e reja iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus. Deri më tani janë 145 identifikues të veçantë për reklamuesit (IDFAs) që i përkasin pajisjeve iOS 9.

Çdo IDFA është e lidhur me një pajisje të veçantë iOS. 63% e pajisjeve të spikatura me iOS 9 janë modelet iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus, 12% janë iPad Air 2s, 12% iPhone 5s dhe 13% janë “pajisje të tjera”.

Kliko per me shume info

Pajisjet që operojnë me sistemin iOS 9 janë pikasur në të gjithë botën, duke përfshirë këtu SHBA-në, Kinën, Republikën Çeke dhe shtete të tjera, edhe pse 92% e tyre janë në SHBA.

Përveç iOS 9, Apple po punon për realizimin e të paktën dy versioneve të sistemit operativ iOS 8.x, duke përfshirë këtu iOS 8.2 dhe iOS 8.3, ku i pari do të vijë tek ora Apple Watch./express

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here