Kontroll pasurisë së doganierëve

Kliko per me shume info

makina-doganaTe gjithë doganieret do te kalojnë ne një “site” kontrolli për pasurinë qe ata kane. Inspektoriati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurisë, ka nënshkruar një marrëveshje me Drejtorinë e Doganave, për t’i hapur rruge këtij kontrolli, i cili do te shtrihet ne çdo nivel punonjësi ne këtë administrate.
Ky kontroll ka për qellim qe te evidentoje doganieret e korruptuar, te cilët abuzojnë me detyrën, me qellim rritjen e përfitimet.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here