Ja kush janë 71 kosovarët e kërkuar nga INTERPOL-i (Foto)

Kliko per me shume info

kosoveOrganizata më e madhe ndërkombëtare policore në botë INTERPOL ka të futur në listën e saj rreth 71 kosovarë të dyshuar për krime të ndryshme.

Prej tyre 69 persona janë të gjinisë mashkullore dhe dy të tjerë janë femra.

Kliko per me shume info

Leme Xhema dhe Feride Ramadani janë dy femrat e vetme të cilat figurojnë në listën e personave të kërkuar nga INTERPOLI.

Por në këtë listë nuk figuron Lavdrim Muhaxheri i kërkuari kosovar për terrorizëm të luftës në Siri.

E në listën e Interpolit ka dhe të tjerë kosovarë por që kanë pasaportë serbe e që figurojnë në listën e personave të kërkuar si shtetas serbë në Serbi.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here