Fakulteti i Mjekësisë: Nuk është pranuar asnjë kandidat për specializant pa diplomë e licencë

Kliko per me shume info

fakultetiFakulteti i Mjekësisë konfirmon e siguron të gjithë mjekët aplikantë për specializimet afatgjata në mjekësi, të interesuarit dhe publikun e gjerë se, në asnjë rast nuk ka patur mjekë aplikues, kandidatë për fitues për shkollat e specializimit afatgjatë në fushat e mjekësisë, që nuk ka patur diplomën e përfundimit të studimeve në Mjekësinë e Përgjithshme ose Stomatologji për shkollat ku kërkohej kjo diplomë.

Po ashtu në një njoftim për mediat, Fakulteti i Mjekësisë siguron se të gjithë mjekët aplikues, kandidatë për fitues për shkollat e specializimit afatgjatë në fushat e mjekësisë e kanë patur liçencën e ushtrimit të profesionit në përputhje me aktet rregullatore të këtij procesi.

Kliko per me shume info
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here