Aplikacioni që zbulon nëse telefoni juaj është në përgjim

Kliko per me shume info

snoop-snitchAta qe i frikesohen kriminelëve kibernetikë që vjedhin të dhëna apo agjentëve te inteligjencës së shtetit mund te kuptojne tani nese  upërgjojnë telefonin?. Gjithcka realizohet me nje aplikacion te vecante.

Ky aplikacion, i cili mund t’ju tregojë nëse jeni duke u përgjuar nga qeveria apo hakerët, është pikërisht për ju.

Kliko per me shume info

SnoopSnitch është një aplikacion për pajisjet me sistemin Android që analizon valët e mobilit tuaj për të kuptuar nëse dikush është duke dëgjuar bisedat tuaja telefonike apo duke monitoruar lokacionin tuaj.

Për dallim prej aplikacioneve standarde kundër virusëve, të cilat janë të dizajnuara për të parandaluar ndërhyrjet apo vjedhjen e të dhënave personale, SnoopSnitch detekton stacionet e rreme mobile. Prandaj, ky aplikacion është ideal për t’iu shmangur përgjimit nga agjencitë qeveritare.

Aplikacioni është krijuar nga firma gjermane Security Research Labs, dhe mund të shkarkohet falas nga Play Store. Fatkeqësisht, ju duhet një pajisje të cilës i është bërë “root” dhe që ka çipset Qualcomm për ta përdorur atë.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here