Foto e rrallë, Bajram Curri i vrarë në Shpellën e Dragobisë

Kliko per me shume info

bajram-curri-vrare-dragobiFotografi Arben Llapashtica, ka publikuar një foto të rrallë, të Bajram Currit.
Ai në këtë foto, për të cilën fotografi Llapashtica, thotë ta ketë hasur në arkivin e tij, e riemëruar: Foto e rrallë e Bajram Currit, i vrarë te Shpella e Dragobisë.
Llapashtica ka publikuar edhe foto të tjera të vjetra në profilin e tij në Facebook, të cilat thotë se i ka siguruar duke i nxjerrë edhe përpunuar nga disa libra, monografi edhe nga gazetat e vjetra. Tutje ai thotë se, shumica e fotografive janë në Arkivin e Kosovës dhe në Arkivin ndër komunal.
Ndërsa për shumicën prej tyre, thotë se nuk ka informata te mjaftueshme, andaj edhe kërkon ndihmë nga ata që kanë informata, për identifikimin e tyre.lajmi

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here