10 shenja që ju jeni një grua, jo një vajzë

0

fe graDallimi mes gruas dhe vajzës nuk qëndron tek mosha por në mënyrën si ato veprojnë, të mendojnë dhe të jetojnë jetën e tyre.

Këto janë dallimet bazike mes një gruaje dhe një vajze:
1. Vajzat vishen në rroba provokuese që të duken seksi- gratë e dinë se duken seksi pa marrë parasysh se çfarë veshin
2. Vajzat presin që partneri i tyre të dinë se si ato ndjehen dhe çfarë janë duke menduar – gratë përdorin fjalët e tyre.
3. Vajzat presin që ju të paguani gjithçka – gratë janë financiarisht të pavarur.
4. Vajzat dalin dhe dehen – gratë mund t’i respektojnë limitet e tyre.
5. Vajzat mezi presim për të bërë statusin e në Facebook “Në një marrëdhënie” – gratë harrojnë se kanë Facebook.
6. Vajzat shikojnë emisione televizive pa vlera – gratë lexojnë
7. Vajzat flasin për çështje të parëndësishme – femra dinë se si të zhvillojë një bisedë stimulues.
8. Vajzat hanë sallatë – gratë hanë çdo gjë që duan
9. Vajzat mjaftohen me atë që dinë – femrat gjithmonë janë në kërkim të zgjerojnë horizontet e tyre.
10. Vajzat kanë nevojë për kujdestarë- gratë nuk kanë nevojë për askënd, vetëm për veten. /Kosovarja-KS/

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.