Paditet Nicole Kidman për…

Showbiz

nikole kidmanViti 2014 nuk kishte qenë vit i mirë për Nicole Kidman. E, duket se edhe viti 2015 nuk është se ka filluar mbarë për të. Pse? Kjo, pasi Nicole është paditur nga fqinji i saj,të cilit i është dëmtuar apartamenti si pasojë e rrjedhjes së ujit nga gypat në apartamentin sipër tij, në të cilin jeton Nicole. Thuhet se dëmet arrijnë në 46 mijë dollarë, për të cilat duhet të paguajë aktorja, pasi është hedhur në gjyq. Padia shpjegoi se gypat e ujit në ballkonin e Nicole ishin ngrirë dhe më pas kishin shpërthyer duke dëmtuar kështu apartramentin poshtë. Burimet raportojnë se 47 vjeçarja nuk ishte fajtore për këtë pasi kompania e ndërtimit nuk i kishin rregullar gypat si duhet. Kosovarja-KS

ME TE LEXUARAT