4 arsyet pse duhet prerë flokët

Soft

flokStili dhe shija personale është mbi çdo modë, por kjo nuk do të thotë se ju duhet të heqni dorë nga ndryshimet. Ja arsyet pse duhet prerë flokët: Prerjet dramatike janë në modë momentalish. Flokët e shkurtëra ju bëjnë të dukeni më të freskëta. Të rifreskoni flokët tuaja, duke larguar flokët e djegura dhe të thata. Përveç flokëve edhe koha juaj do të ndahet në gjysmë. Flokët e shkurtëra jo vetëm që thahen më shpejtë por edhe mund të silizohen më shpejtë. Rekomandohet përdorimi i shampove dhe kondicionereve të mire, në mënyrë që form simi i flokëve të zgjasë sa më shumë. Dhe është e rëndësishme të vizitosh stilistin tend çdo gjashtë javë, në mënyrë që të keni vazhdimisht prerje me stil. Kosovarja-KS

ME TE LEXUARAT