Inspirimi më i mirë për të ushtruar (Foto)

KatyaKatya Elise Henry i ka vetëm 20 vjeç, por ajo është e bindur se sa është e rëndësishme që të ushtrosh. Kjo vajzë nga Miami i SHBA-ve ka dëshirë të bëhet trajnere personale, ndërsa për trupin që duket perfekt thotë se duhet të falenderojë gjenet e saj. Katya ka kohë që punon si dado. Ajo gjatë gjithë ditës ruan fëmijët e të tjerëve dhe prap se prap e ruan vijën e trupit. Mirëpo ajo nuk planifikon të punojë gjatë si dado pasi ka dëshirë të bëhet trajnere personale. Dhe, për ta arritur këtë ajo i plotëson të gjitha kushtet. Për tu bindur ja ku i keni fotografitë. Kosovarja-ks

loading...