Tuesday, January 16, 2018
Home Tags Lolita zbulon fytyren

Tag: lolita zbulon fytyren

“Lolita” zbulon fytyrën, ja kush është vajza e famshme në Facebook

Faqja në Facebook me emrin “Lolita” është kthyer në qender te vemendjes pas perpjekjeve per ta mbyllur. Ironia dhe sarkazma e saj e vazhdueshme...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP