Wednesday, January 17, 2018
Home Tags Llazi nasi

Tag: llazi nasi

Novoselë, vetëvaret 56-vjecari, familjarët dyshojnë për faturat e energjisë

Një 56 vjecar është vetëvarur në Novoselë. Viktima është Llazi Nasi, i cili merrej me bujqesi dhe jetonte ne veshtiresi ekonomike, se bashku me...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP