Wednesday, January 17, 2018
Home Tags Liqeni

Tag: liqeni

Frikë, përleshje e klithma, ja cfarë po ndodh tek Liqeni Artificial...

Konfrontime fizike, britma, klithma, perplasje dhe dhune. Kjo eshte pamja me te cilen perballesh tek Liqeni Artificial ne Tirane kete te diele te 6...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP