Wednesday, January 17, 2018
Home Tags Lajmi i fundit big brother albania 8

Tag: lajmi i fundit big brother albania 8

Banorja e BBA8 merr dy oferta për të provuar se nuk...

Tea, Fatjoni dhe Fabiani flasin për lojën e Teas. Fatjoni e pyet se si e gjeti gënjeshtrën për të thënë që është homoseksuale. Duke...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP