Wednesday, January 17, 2018
Home Tags Lajme foto

Tag: lajme foto

Për ku janë nisur Arbana Osmani dhe Xhemi Shehu

Ato janë dy kolege të mira por edhe mikesha të shtrenjta me njëra-tjetrën. Moderjatorja Arbana Osmani dhe kolegia e saj Xhemi Shehu ndajnë kohë të...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP