Sunday, July 22, 2018
Home Tags Krenar ahmeti

Tag: krenar ahmeti

Vettingu, ONM përjashton Krenar Ahmetaj për sjellje kriminale dhe 24 të...

Sipas ONM 2 kandidate, Nertila Sadedini dhe Noreta Kalcuni ne punet qe kane kryer me pare kane shkelur praktikat e mira administrative, Krenar Ahmeti...

SOFT

VIP