Sunday, July 22, 2018
Home Tags Kontrata pune norvegji

Tag: kontrata pune norvegji

Norvegjia ofron kontrata pune me pagë 4.500 euro, ja hapat që...

Sipas raportit të fundit të Zyrës Evropiane të Punësimit, (EU RES), vendet nordike si Norvegjia, Danimarka dhe Suedia kanë mungesë të ekspertëve kryesorë, si...

SOFT

VIP