Thursday, January 18, 2018
Home Tags Kolegji i apelimit

Tag: kolegji i apelimit

Vettigu, zgjidhet kryetarja e Kolegjit të Apelimit

Është zgjedhur sot edhe kryegjyqëtarja e Shqipërisë, me reformën e re të drejtësisë dhe vettingun. Sot është zgjedhur Kryetarja e Kolegjit të Apelimit, Natasha Mulaj....

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP