Friday, January 19, 2018
Home Tags Kokaina

Tag: kokaina

Ja kush është bosi i trafikut të kokainës i vrarë në...

Një nga viktimat e masakrës së ndodhur në Elbasan mbrëmjen e të mërkures, shtetasi Eno Bedalli, është një eksponent tepër akiv dhe agresiv në...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP