Tuesday, July 17, 2018
Home Tags Kokaina ne elbasan

Tag: kokaina ne elbasan

Super-aksioni në Elbasan, dy kolumbianë e 5 shqiptarë kapen me 100...

Policia shqiptare finalizoi pperacionin ndërkombëtar antidrogë të koduar me emrin "Xibraku". Aksioni është shtrirë në qytetet e Tiranës, Elbasanit, Durrësit dhe Vlorës. Ministria e Brendshme...

SOFT

VIP