Tuesday, July 17, 2018
Home Tags Kerko pune

Tag: kerko pune

Kërkoni punë? E gjeni shumë pranë Shqipërisë, paga 1500 euro!

Mali i Zi kërkon 14 mijë punëtorë, siguron ushqiminin, strehimin dhe një pagë prej 1500 euro, shkruan mediat malazeze. Më të kërkuar janë furrtarët, kamerierët,...

SOFT

VIP