Tuesday, July 17, 2018
Home Tags Isa mustafa

Tag: isa mustafa

Kryeministri Isa Mustafa: Serbia po synon të shkaktojë konflikt

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa, ka ritheksuar përkushtimin e Qeverisë së Kosovës për dialog, paqe dhe stabilitet si dhe normalizim të relacioneve me shtetet...

Erdogani më “popullor” se Mustafa në Kosovë

Mbështjetja e madhe për presidentin turk, Rexhep Tayyp Erdogan, në Kosovë vjen në shumëicë të madhe nëpërmjet rrjeteve sociale, në të cilat bashkohen mbështetësit...

SOFT

VIP