Wednesday, January 17, 2018
Home Tags Iphone 6s. iphone 6s plus

Tag: iphone 6s. iphone 6s plus

Zyrtare, prezantohen iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus

Kompania Apple ka prezantuar dy telefonat e rinj, iPhone 6S dhe iPhone 6S Plus. iPhone i ri do t’i ketë katër ngjyra. Dallimi më i...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP