Friday, July 20, 2018
Home Tags I riu

Tag: i riu

“Balena Blu” i qepet të riut nga Tirana: Unë e di...

Sfida e "Balenës Blu" duket se po kthehet në një trend të rrezikshëm për shoqërinë dhe veçanërisht për fëmijët dhe adoleshentët. Tashmë asgjë nuk...

SOFT

VIP