Wednesday, January 17, 2018
Home Tags Hajdin sejdia

Tag: hajdin sejdia

Kush është “mashtruesi” nga Kosova që vodhi rëndshëm shqiptarët dhe jeton...

Skemat piramidale në Shqipëri nisën aktivitetin e tyre në vitin 1991. I pari ishte Hajdin Sejdia, ish këshilltar ekonomik i ish-kryeministrit Nano. Ai u...

Darka surprizë, Princi i Dubait befason milionerin shqiptar

Hajdin Sejdia udheton shpesh ne Dubai per pune. Se fundi ka qene Princi i Dubait qe i ka rezervuar një mbrëmje të veçantë familjes...

NJOFTIM

Njoftim për shitje asetesh nga Shoqëria PLUS Communication

Njoftim për shitje asetesh! Shoqëria PLUS Communication nxjerr në shitje një pjesë të aseteve të saj. Për të blerë pajisje të ndryshme, të tilla si:...

SOFT

VIP